Ostoskori


Tervetuloa Karpin Viherkeskuksen, kotisivuille.

 

Karpin Viherkeskus on vuonna 1971 toimintansa aloittanut puutarha-alan perheyritys Keski-Pohjanmaalla, Kannuksessa. Tänä päivänä vetovastuussa ovat toisen polven yrittäjinä Tomi ja Mari Karppi.

 

Laadukkaat ja monipuoliset kesäkukat ovat olleet toimintamme kulmakivi jo lähes 40 vuoden ajan! Onhan siinä kokemusta siis karttunut. Oppia on saatu kantapään kautta, käytännössä sekä myös Lepaan Puutarhaoppilaitoksessa.

 

Viimeisimmän syksyllä 2009 toteutetun laajennuksen myötä, kasvihuone pinta-alamme kasvoi 2000 neliöön, joka on kokonaan kesäkukkatuotannossa.

 

Lisäksi valikoimastamme löytyvät: Puut, pensaat sekä perennat. Mullat, lannoitteet, kasvinsuojeluaineet ja erilaiset puutarhatarvikkeet.

Bendersin pihakivet, upeat italialaiset ja turkkilaiset koristekivet - unohtamatta kotimaisiakaan vaihtoehtoja.

 

Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset pihakoristeet, patsaat ja suihkulähteet sekä puutarha-altaat. Talvikautena sekä kevään ja syksyn hiljaisina hetkinäpihasuunnittelu ja pihaneuvonta kuuluu toimenkuvaamme. Viherrakentamista sekä puiden leikkausta ja torjunta-aine ruiskutuksia kotipuutarhissa teemme mahdollisuuksien mukaan.

 

Tuotevalikoimamme täydellinen esittely ei valitettavasti näilläkään sivuilla täysin onnistu. Mutta olemme pyrkineet aikaansaamaan jonkinlaisen läpileikkauksen ja kuvan yrityksestämme ja pääset hieman puutarha tunnelmiin.

 

VIHERKESKUS-video

 

Varsinaisen kukkaloiston näet paikanpäällä puutarhallamme, Kannuksessa.

 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi, tutustumaan puutarhaamme.

 

Myös eri järjestöt sekä muut ryhmät, pienet ja suuret, ovat tervetulleita. Niistä toivoisimme tietoa hieman etukäteen, niin voimme valmistautua tarpeisiinne ja palvella teitä paremmin.

 

Olemme innolla mukana rakentamassa SINUN unelmapihaasi ja – puutarhaasi.

 

Ammattilaiset apunasi, meillä hyvät neuvot eivät ole kalliit – saat ne kaupanpäälle!

 

 

Vielä lyhyesti yrityksemme arvomaailmasta: Tavoitteemme on pyrkiä kohti mahdollisimman ympäristöystävällistä ja ekologista tuotantoa. Kasvihuoneemme lämpenevät pääsääntöisesti kotimaisella, uusiutuvalla energialla, sikäli mikäli kaukolämmöllä haketta riittää. Kaikki puutarhan jätteet lajitellaan ja kierrätetään. Viljelyteknisesti valutuskastelupöydillä vettä ei mene hukkaan, vaan se pysyy kierrossa eikä ravinteitakaan näin huuhtoudu ympäristöön.