Ostoskori

Mullat

Kokemuksiemme perusteella olemme omassa käytössämme havainneet Kekkilän puutarhatuotteiden vastaavan parhaiten kuluttajien tarpeisiin. Kattavasta Kekkilän valikoimasta löydät eri mullat ja turpeet, niin perustuotteet kuin eri kasveille valmistetut omat erikoisseoksensa ja lannoitteet. Valikoimastamme oikea multa kaikille kasveille.


Erikoismulta KOKO PUUTARHAAN, Erikoismulta HAVUILLE ja RODOILLE, Erikoismulta PUIDEN ja PENSAIDEN istutukseen, Erikoismulta KEVÄTPUUTARHANHOITOON, Erikoismulta PERENNOILLE ja RUUSUILLE, Erikoismulta KESÄKUKILLE, RUUKKUSORA, Luonnonmukainen KASVATUSALUSTA, PUUTARHAMULTA, Luonnonmukainen PUUTARHAMULTA, TAIMIMULTA, KYLVÖMULTA, KUKKAMULTA, KESTOMULTA, YRTTIMULTA, ORKIDEAMULTA, KAKTUS- ja MEHIKASVIMULTA, PUUTARHATURVE (myös 320L paali), LUONNONTURVE, TALVISUOJA, TURVEHARKKO


AMMATTIMULLAT: KEVYT KYLVÖMULTA PERLIITILLÄ, AMPPELIMULTA JA TAIMIMULTA + HUMISTAR


Tavarantoimittajinamme multa, lannoite ja tarvikepuolella mm. Kekkilä, Berner ja Schetelig takaavat valikoiman kaikkiin pihan tarpeisiin. Kasvualustat kaikenlaisille istutuksille, lannoitteet, torjunta-aineet tauteja ja tuholaisia vastaan, sekä lääkkeet pihan jatkuvaan kitkemiseen eli rikkaruohojen torjuntaan! Puutarhatöihin ja pihanhoitoon pientyökalut, käsineet, siemenet, sipulit = kaikki mitä pihallasi tarvitset.