Ostoskori

MonivuotisetIlmaston muutoksen ja kasvijalostuksen tuloksena löydämme jatkuvasti uusia mielenkiintoisia kasvilajikkeita meidän pohjoisiin oloihimme (kasvuvyöhyke IV – V). Varastotuotteidemme suhteen teemme esikarsintaa asiakkaidemme puolesta, ettei kaikista arimpia kasveja ole suoraan tyrkyllä. Toki tilauksien perusteella hankimme asiakkaillemme myös erikoisempia kasveja. Ne tosin vaativat kasvattajaltaan enemmän paneutumista, jotta kasveilla olisi mahdollisuudet selviytyä vaativissa oloissamme ja jotta ne voisivat kasvaa toivotulla tavalla.

Taimistotuotteissa olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme kotimaisia taimistoja. Toimittajiemme joukossa on valtakunnallisesti suuria, paikallisia ja myös joitakin pienempiä erikoistuneita taimistoja. Tämä järjestely, vaikka tilausten teon ja kuljetusten kannalta hieman työläskin, mahdollistaa kuitenkin erittäin laajan tuotevalikoiman, hyvän saatavuuden sekä ennen kaikkea parhaan laadun. Emme ole yhden toimittajan ”armoilla”.

Laajan verkoston ansiosta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin todella tehokkaasti. Varastovalikoimamme sisältää hyvin kattavan valikoiman kestäviä kantoja pihan peruskasveista, sekä monia kokeilemisen arvoisia uutuuksia.

Säännöllisillä, tarvittaessa viikoittaisilla, täydennystoimituksilla ylläpidämme hyvää tarjontaa läpi koko myynti- ja istutuskauden. Sikäli kuin taimistoilla tuotteita riittää.

Isompien erien ollessa kyseessä kannattaa pyytää tarjousta! Kevät- ja syysistutuksiin on saatavissa edullisempia paljasjuurisia taimia. Samaakin kasvia on markkinoilla useaa eri kokoa ja hintaluokkaa! Periaatteemme on tarjota asiakkaalle kulloinkin järkevintä koko vaihtoehtoa ja tuotetta, jonka kehtaisimme omallekin pihallemme istuttaa.


Yhteistyötaimistojamme ovat mm.
* Ahosen Taimisto
* Harviala Oy 
* Maisematukku 
* Marjoniemen Taimitarha
* Peuraniemen taimisto
* Saarioisten Taimisto
* Satakunnan taimitukku  
* Sundbergin taimisto