Ostoskori

Betonikivet Benders
Piha- ja muurikivet tulivat valikoimaamme keväällä 2007, heti pian sen jälkeen kun Bendersin piha ja muurikivet rantautuivat suomeen. Nämä kivet tekivät heti vaikutuksen ja vakuuttivat meidät niin laadullaan kuin ulkonäölläänkin. Niinpä sen suuremmin murehtimatta tai miettimättä lähdimme mukaan tähän "kovaan" kauppaan.

Tähän asti saaduista kokemuksista voi todeta, että nämä tuotteet tulivat tarpeeseen.
Asiakaspalautteen ja omien kokemustemme kannustamina, haluamme tarjota asiakkaillemme
laadukkaan ja näyttävän vaihtoehdon piharakentamiseen.


Bendersin valikoima on todella kattava ja antiikkikivistä löytyy jopa 9 eri värisävyä. Valikoimasta löytyy jokaiselle mieluinen ratkaisu. Avaa tästä Benders pihakivet, PIHAKIVIESITEHalutessasi voit hakea kuvaston painetun version myymälästämme.

Pihakiveys on useimmille ainutkertainen hankinta! Siihen kannattaa kiinnittää tarkkaan huomiota ja miettiä millä pinnalla pinnoitettua polkua tallaat tulevat vuodet, jopa vuosikymmenet.

Myymälämme toimii Bendersin pihakivien alueellisena varastona, joten kiviä on nähtävillä todella hyvä valikoima, heti paikan päällä.
Tämä kivivarasto ei tyhjene! Kuormia tulee keväästä alkaen ja täydennyksiä tarpeen mukaan, niin pitkälle syksyyn kuin on tarve!
Toimitukset asiakkaalle järjestetään joko Kannuksen varaston kautta tai suoraan tehtaalta, mikä kulloinkin tuntuu järkevimmältä ja tulee asiakkaalle edullisimmaksi.

Tule tutustumaan ja ihailemaan näitä kiviä luonnossa. Myymälämme yhteydessä olevalla näytealueella on esillä eri värit, ladontamalleja, muurikiviä, kasvualtaita, yli 1000 neliötä kivettyä pintaa!

Tämä valikoima avaa aivan uusia mahdollisuuksia toteuttaa omaa unelmapuutarhaasi.
Tee nyt haaveista totta!

Tarjousta kannattaa pyytää kauempaakin!